Цени - Хотел ФЕЯ | с. Чифлик, Троян | Spa Hotel FEYA

Спа хотел Фея - к.к. Чифлика

Цени

 

  Рецепция

Уикенд пакет

петък + събота или

събота + неделя

 Двойна стая 135 лв. 250 лв.
 Двойна стая с тераса 145 лв. 260 лв.
 Студио 150 лв. 270 лв.
 Апартамент 180 лв. 300 лв.

Цените не важат за висок сезон /10.07. - 15.09./ 

Цените са за настаняване в двойна стая за двама възрастни на полупансион (HB - закуска и вечеря)

Плащане: всяка резервация се капарира със стойността на една нощувка в периода до 3 дни след резервацията, останалата част от сумата се доплаща до 2 дни преди настаняване.

При съкръщаване на престоя се дължи неустойка в размер на една нощувка.

В цената е включено ползването на парна баня, сауна, лакониум, закрит и открит басейн с минерална вода.

 

Доплащания за деца при двама пълноплащащи :

 

дете от 0 г. до 7 г. - 20 лв.

дете от 7 г. до 12 г. - 30 лв.

възрастен от 12 г. нагоре -  50 лв.

 

 • При настаняване на двама възрастни с две деца / до 7 г./ доплащат и двете!

 • При настаняване на възрастен и дете до 7 ненавършени години в една стая, същата се таксува като единична и се заплащат 80% от цената за настаняване в двойна стая на двама възрастни на полупансион.

 • При настаняване на възрастен и дете от 7 до 12 ненавършени години в една стая, същата се таксува като единична и се заплащат 90% от цената за настаняване в двойна стая на двама възрастни на полупансион.

 • При настаняване на възрастен и дете над 12 години в една стая, същата се таксува като стандартна двойна стая за двама възрастни на полупансион.

 • Настаняване в двойна стая е възможно за максимум 2 възрастни с 2 деца/до 7 г./, възрастен с 2 деца или двама възрастни с 1 дете до 18г.

 • Настаяване в апартамент е възможно за максимум 2 възрастни с 2 деца /до 12 г./, 2 възрастни с дете до 18 г.

  Хотел Фея не приема домашни любимци.

  Ресторантът не е предвиден да се посещава с детски колички. За бебета предоставяме бебешки кошчета, а за по-големите деца детски столчета за хранене. 

   

  Цените за единично настаняване или настаняване на един възрастен с дете в стая не важат - от 1 Декември до 15 Януари, от 1 Юли до 15 Септември, уикенди, празници, празнични пакети и пакети!


  Хотел Фея си запазва правото да променя обявените цени. Цените са валидни за посочените периоди и не включват дните на официални и национални празници, когато са в сила специални оферти.


  Хотел Фея си запазва правото да прави промени или анулира резервации.


  Всички гости за дадено помещение се обявяват предварително. В случай на промяна в броя на гостите за стая или апартамент в деня на настаняване,  Хотел Фея си запазва правото да откаже резервацията.


  За направени резервации, по които няма получено капаро до 48 часа преди датата и часа на настаняване (14:30 часа),  Хотел Фея не носи отговорност и не гарантира резервацията.